Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

GX-PB

2021-03-28 10:16:36

Cine s-ar fi gandit ca mentinerea sanatatii intestinale optime arata atat de bine ?

Capsulele Gx  Assist si Pb Assist sunt special concepute pentru a promova digestia sanatoasa.

GX Assist® este un supliment lunar de sprijin digestiv și detoxifiere în timp ce PB Assist ® este o formulă de pre și probiotice care promovează colonizarea florei digestive prietenoase.

Cunoastem azi ca sistemul digestiv afecteaza fiecare aspect al sanatatii organismului. Atunci când starea sistemului digestiv nu este bună, poate exista un impact negativ extraordinar de mare asupra oricărei alte funcții a corpului.

În timp ce o dieta echilibrata de alimente vii, neprocesate este primul pas în sprijinirea unui sistem digestiv sănătos, uneori, organismul are nevoie de sprijin alimentar. Iar cu GX Assist, doTERRA a dezvoltat o combinație proprietară de uleiuri esențiale și acid caprilic pentru a ajuta la curățarea sistemului digestiv, astfel încât acesta să poată funcționa la potențialul său maxim.

Prin sprijinirea detoxifierii naturale prin crearea unui mediu neprietenos pentru toxinele din tractul digestiv, GX Assist este răspunsul doTERRA la nevoile imediate de detoxifiere.

Ce face ca GX Assist să fie unic? Beneficiile uleiurilor esențiale GX Assist încep cu amestecul său de uleiuri esențiale puternic detoxifiante. Combinația de uleiuri esențiale Oregano, Melaleuca/Tea Tree, Lemon, Lemongrass, Peppermint și Thyme ajută la purificarea și curățarea sistemului digestiv și există dovezi că poate chiar îmbunătăți echilibrul microbian intern. 

Acidul caprilic, un lipidic derivat din ulei de nucă de cocos, a fost folosit de zeci de ani pentru a sprijini sănătatea digestivă. Atunci când este combinat cu combinația de uleiuri esențiale doTerra, ajută la crearea unui mediu digestiv sănătos.

Iar in ceea ce priveste Pb Assist, eliberarea prelungita datorita faptului ca este dublu incapsulat asigura protejarea culturilor sensibile de acidul gastric pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficii direct in intestinele tale.

Si te invitam alaturi de noi, incepand din 1 martie - sa facem curatenia in organismul nostru... pentru ca doTerra a gandit special pentru asta... kitul Cleanse & Restore - un program complex de 30 de zile in care vom contribui la imbunatatirea starii noastre de sanatate. 

Ti-ai achizitionat deja kitul sau produsele din el? Te alaturi noua?

1  
8