Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Grapefruit

2021-02-16 08:40:32

Aromă răcoritoare și acrișoară face ca uleiul esential Grapefruit sa fie minunat adaugat la diferite preparate culinare sau bauturi tip smoothie sau ceaiuri...

Pur si simplu are si beneficiul de a te binedispune.

Stiai ca uleiul esențial de Grapefruit este obținut din coaja fructului? 

Aroma imbietoare citrica, florala si fructata te constientizeaza cat este de apreciat pentru numeroasele sale utilizări și beneficii. Este cunoscut și pentru proprietățile sale purificatoare și de curățare.

Daca adolescentul din familia ta se confrunta cu cosuri, utilizarea acestui ulei esential seara, in rutina zilnica, le va ameliora. Aminteste-ti insa sa eviti expunerea la soare, dupa aplicare... de aceea seara este cel mai potrivit moment sa il integrezi.

Grapefruit este de asemenea binecunoscut pentru abilitatea sa de a sprijini un metabolism sanatos. Pur si simplu poti sa il adaugi in apa pe care o consumi, pentru un boost suplimentar de energie.

Iar daca te straduiesti sa te mentii in forma, acest ulei esential  te va ajuta sa iti cresti motivatia si vei reusi mai usor sa ajungi in timp la greutatea dorita, impreuna cu celelalte actiuni de stil de viata sanatos.

Pe plan emotional, iti poti imbunatati relatia cu corpul tau, ingrjijindu-l si aplicand topic acest ulei esential in zona stomacului. 

Iar difuzand acest ulei esential vei contribui la indepartarea sentimentelor tensionate... aplica la ceafa si pe umeri cateva picaturi... pentru vibratii pozitive. Grapefruit va promova de asemenea si sentimente de vitalitate si iti va imbunatati starea de spirit.

Care este uleiul tau citric favorit?