Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

GINGER( Ghimbirul )

2020-04-29 10:17:06

Uleiul esential de ghimbir a fost folosit de secole pentru sanatate si stare de bine. Iata cateva detalii despre acest ulei esential si modalitatile in care poate fi utilizat in viata de zi cu zi ....

Datorita proprietatilor sale linistitoare, luat intern, Ginger poate fi utilizat pentru a usura greata ocazionala si este de real ajutor pentru digestie. De asemenea poate ajuta la reducerea balonarii si gazelor, iar acest beneficiu poate fi de ajutor mai ales cand te simti inconfortabil. 1-2 picaturi luate intern iti vor fi foarte de folos. Poate fi luat zi de zi ca sprijin pentru digestie. Se poate adauga ori in capsula vegetala ori adaugat intr-un pahar cu apa, smoothy sau sucul natural. Te vei bucura si de beneficii ca antioxidant, dar si sprijin pentru articulatii.


Incearca sa folosesti Ginger, inclusiv in difuzor, pentru a-ti conferi un sentiment de echilibru, dar si impuls emotional suplimentar. Ca si sugestie... combina 3 picaturi de Wild Orange, 2 picaturi de Ylang Ylang si 2 picaturi de Ginger.... aroma tropicala te va face sa te simti linistita.


Tu cum folosesti uleiul esential de ghimbir ???

2