Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Floom

2021-03-30 12:31:40

Ce este FLOOM sau cum ne place nouă să o numim -Bomba de imunitate?!

FLOOM vine ca un blend format din 4 uleiuri esențiale simple (Frankincense, Lemon, Oregano, Melaleuca) și blendul On Guard. 

 🌸Frankincense - este Regele uleiurilor, primul și cel mai puternic antiinflamator. Este un adjuvant excelent în buna funcționare a tuturor sistemelor organismului. Nu degeaba se spune: “Când nu știi ce ulei sa folosești,  încearcă tămâie” dar, mai mult decât atât, are uimitoarea capacitate de a echilibra emoțional orice “derapaj” datorat stresului sau problemelor de zi cu zi. 

🌸Lemon - un antioxidant excepțional și un mare ajutor în viroze, febră sau infecții. Este un ulei special tocmai pentru că este versatil  în a trata infecțiile virale/bacteriene. 

🌸On Guard - este de nelipsit în susținerea imunității, are proprietăți deosebite și pentru că este creat într-o sinergie perfectă, fiecare ulei din compoziția sa acționează acolo unde este nevoie. 

🌸Oregano - este un antibiotic cu spectru larg, unul natural și indispensabil în sezonul rece. 

🌸Melaleuca - ultimul, dar nu cel din urmă , este cel mai prețuit ulei în casa noastră, este un antiviral și antibacterian de excepție, deci exact ce lipsea din această combinație deosebită . 

👉Cine poate folosi FLOOM? 
Adulți - intern, topic, aromatic. Intern, recomandăm doar în capsule vegetale și completat cu ulei vegetal, însoțite de Pb Assist. 
Copii - (nu bebeluși), topic (în sticluță roll-on diluat corespunzător) și aromatic (în difuzor). 

👉Pentru ce putem folosi FLOOM?
In episoadele acute de răceala, viroză, infecții respiratorii, febră.