Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

EUCALYPTUS ȘI GINGER

2020-04-05 19:11:03

Astăzi, în timpurile istorice pe care le trăim, răspund unei provocări și vin să vă povestesc puțin, despre 2 uleiuri esențiale ce ne sunt puse la dispoziție luna aceasta, nu întâmplător aș zice eu ba la ofertă chiar. 🙏

Înainte însă, fac o mică paranteză despre ceea ce experimentăm în prezent la nivel mondial și vreau doar să punctez că d.p.d.v psihosomatic afecțiunile plamânilor (pneumonia, astmul, bronșita) ne semnalează trăirea intensă a unei frici. O frică de sufocare și de moarte. O frică ce mă poate face să îmi restrâng activitatea, viața, într-un spațiu delimitat. De altfel aceste afecțiuni pot apărea și când există dificultăți legate de schimbările neașteptate sau de situațiile de separare. Tristețea, descurajarea, disperarea, angoasa sau conflictul interior mă pot bloca în a trăi viața din plin. 

Abilitatea mea de a respira este întotdeauna impactată de emoțiile mele, de frica de a fi singur, frica de moarte sau de neputință în fața necunoscutului. Vă sună cunoscut?! Haideți să ieșim din aceste scenarii, căci aceste momente sunt chiar minunate pentru introspecție și vindecare emoțională sau spirituală. 


Și acum cu recunoștință deplină pentru existența lor în viața mea, vă povestesc despre suportul psihoemoțional al acestor două uleiuri de care avem atâta nevoie în aceste momente. 


- Eucalyptus este un ulei cu un efect minunat asupra organismului și psihicului. Ne susține în curățarea minții de emoții de frustrare sau disperare, creînd o senzație răcoroasă pentru o respirație ușoară. Îmbunătățește concentrarea,  aducând centrare și echilibru interior. Euchalyptus - denumit și uleiul stării de bine ne învață cum să ne revendicăm plinătatea și vindecarea, adresându-se dezechilibrului emoțional care iese la suprafață prin nevoia de a fi bolnav (fizic). Scoate la suprafață tiparele de gândire ce pot crea somatizări, făcând astfel lumină în lăcașul sufletului nostru. Poate fi difuzat/inhalat din palme sau aplicat pe piept și spate împreună cu ulei purtător.


- Ginger este un ulei cald, revigorant, susținând ieșirea din letargie, apatie sau epuizare nervoasă. Are o aromă echilibrantă care stimulează forța spirituală și voința, ce duce la creșterea încrederii în sine, ieșirea din rolul de victimă sau din blocaje. E ca și cum ne trage de mânecă să fim prezenți întru totul și să ne luăm angajamentul față de viața ce o trăim, să devenim creatori. 

Uleiul esențial de ginger ne infuzează cu o aromă caldă ce ne împuternicește în orice circumstanță neprevăzută a vieții, acționând cu sens, integritate și responsabilitate. Il recomand difuzat/inhalat din palme sau aplicat în plexul solar, diluat cu ulei purtător.


Spre a fi de folos!

2