Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

DURERE

2021-01-26 18:43:03

Buna dragilor, 🤗. Astazi vrea sa va vorbsc putin despre durere si ce ma convins pe mine sa folosesc metode naturale in tratarea afectiunilor pentru mine si familia mea. 😉


Ca orice parinte vrem ca mladitele noastre sa sufere cat mai putin, durere de ureche, cresterea dintilor, dureri de burtica, paraziti intestinali, febra si lista poate continua...pot crea discomfort copilului cat si celor de langa ei. Nopti nedormite, grija,freamat ca medicamentele sunt ineficiente plus ca vin la pachet cu efecte adverse pe termen lung.

Medicamentele alopate mascheaza durerea,nu o trateaza iar problema ramane nerezolvata si poate recidiva intr-o forma mult mai accuta. Ficatul, sistemul imunitar fac parte din categoria daune colaterale.


In cutia mea cu minuni am la indemana uleiuri antiinflamatorii, calmante, antivirale si nu numai care sustin vindecarea si nu au efecte adverse. 


Frankincense: antiinflamator, expectorant, antiviral, antistres, antimicotic, decongestionant, calmant. Lupta impotriva celulelor canceroase.

Lemongrass: echilibru nervos, antifebril, antiseptic si purificant, vasodilatator, calmant si antiinflamator- calmeaza durerile de artrita, osteoartrita, artrita reumatoida sau inflamatii interne.

Melaleluca(Tea Tree): antiseptic si dezinfectant

Marjoram: sustine sistemul muscular si cardiovascular, antiinflamator, ajuta in calmarea crampelor musculare

Turmeric: datorita proprietatilor antiinflamatorii este eficient  in tratarea artritei, tumori si alte boli autoimune.

Clove: antimicrobian, reduce durerile musculare si dentare


Am ales sa sustinem organizmul in videcare, evitand efecte adverse si daune colaterale cu ajutorul uleiurile esentiale Doterra. Cu aceste esente naturale am tratat amigdalita (in general se prescrie antibiotic pentru ''tratare''), paraziti intestinali, febra, cresterea dintilor si multe altele in mod natural cu perseverenta si rabdare. 


Happy children, Happy life :)