Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

doTERRA Ancient Oils

2020-12-04 21:12:33

De la nisipul din Sahara la întinderea pădurilor primitive și a cerului albastru fără sfârșit, colecția doTERRA Ancient Oils este inspirată de culturile și popoarele din trecutul îndepărtat .Colecția include șase uleiuri esențiale carea au fost utilizate din cele mai vechi timpuri pentru a îmbunătăți



Colecția include șase uleiuri esențiale carea au fost utilizate din cele mai vechi timpuri pentru a îmbunătăți starea de bine. 

Myrrh (5 ml)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Frankincense (5 ml)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Galbanum (5 ml)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hyssop (2.5 ml)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cistus (5 ml)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Common Myrtle (5 ml)

Poti comanda in limita a doua seturi pe cont, din cauza stocurilor limitate.

Myrrh Commiphora myrrha 5 mL: 
Informatiile din antichitate arată că smirna a fost considerată atât de valoroasă încât uneori a fost evaluată la greutatea sa în aur. Smirna a fost folosita de-a lungul istoriei în parfumuri și ceremonii religioase, precum și pentru beneficiile sale interne și externe de sănătate.

Frankincense Boswellia carterii, Boswellia sacra, Boswellia papyrifera, Boswellia frereana 5 mL: 
În plus față de notorietatea sa în Noul Testament, babilonienii și asirienii ardeau tămâie în cadrul ceremoniilor religioase, iar egiptenii antici foloseau rășina de tămâie în orice, de la parfum la alifii pentru calmarea pielii.

Galbanum Ferula galbaniflua 5 mL: 
Egiptenii foloseau Galbanum pentru tămâiere și îmbălsămare. Civilizațiile romane și grecești l-au folosit în produsele de înfrumusețare și parfumuri. Hippocrate l-a folosit pentru multe alte beneficii. Galbanum a fost menționat si el în Biblie.

Hyssop Hyssopus officinalis 2.5 mL:
Hyssop, un membru al familiei mentei, a fost considerat atât de greci, cât și de evrei ca fiind o plantă sacră. Este menționat de mai multe ori în Vechiul Testament și este cunoscut ca una dintre cele mai vechi plante folosite de oameni.

Cistus Cistus ladaniferus 5 mL: 
De asemenea, cunoscut sub numele de Rock Rose, Sun Rose, Rose of Sharon și Labdanum, utilizarea acestei plante Cistus pentru parfum și tămâiere a fost cunoscut în timpurile biblice. Timp de secole, Cistus a fost folosit în timpul meditației și pentru alte beneficii.

Common Myrtle Myrtus communis 5 mL: 
Cunoscut sub numele de piper corsican, a fost folosit de mii de ani ca un simbol al dragostei, onoarei, fericirii și generozitatii. Beneficiile sale au fost bine cunoscute încă de la 600 B.C. În Biblie, a fost folosit în ceremoniile de purificare. 

Instrucțiuni de utilizare:
Utilizați trei până la patru picături în difuzor.
Utilizare topică: aplicați diluat una - două picături în zona dorită.

Bucura-te si tu de aceste uleiuri captivante.

1