Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

DIFUZORUL PETAL

2020-04-05 11:06:11

Ai vazut noul difuzor Petal in biroul tau virtual ? Poate fi setat la difuzare continuă pentru 2 și 6 ore sau la difuzare intermitentă pentru 12 ore ....

Difuzeaza o ceață ultrafină pe o rază de până la 30 de metri pătrați, si îți garantează obținerea beneficiilor maxime ale uleiurilor CPTG Certified Pure Tested Grade®. 


Poate fi un cadou pentru cei dragi sau un răsfăț pentru tine, difuzorul Petal este modern și compact și îți va oferi control total asupra modului de difuzare a uleiurilor în locuință.


Difuzoarele de calitate sunt special concepute, actionand in acelasi timp ca si umidicator, purificator de aer si ionizator. Are tehnologie ultrasonica, folosind astfel frecvente electronice si apa pentru a crea o ceata fina, dispersand uleiurile esentiale la rece, pentru a nu modifica structura chimica a uleiurilor difuzate, acestea pastrandu-si astfel proprietatile terapeutice. Vibratiile ultrasonice create de un mic disc descompun uleiul esențial doTERRA în microparticule care rămân suspendate în aer mult timp, eliberează nutrienți puternici și pot fi absorbite foarte ușor la nivelul cailor respiratorii si prin piele.


Daca esti deja membru - ii cunosti deja beneficiile, iar daca inca nu esti membru, este o ocazie perfecta sa il integrezi in viata familiei tale !!!