Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Depresie,Pierdere,Consolare

2021-03-06 07:39:40


Crizele emotionale puternice prin care trecem sunt mai mereu legate de cate o pierdere masiva pe care am suferit-o sau ....

.... care o percepem ca atare. Aceasta poate fi decesul unei persoane dragi si apropiate, dar si finalul nefericit al unei casnicii sau relatii.  
Reactia normala la asemenea evenimente din viata noastra este tristetea, suferinta. Majoritatea oamenilor fug insa de tristete si suferinta, desi ea este o faza normala si necesara, ca un doliu sufletesc care trebuie cumva absolvit pentru ca sa ne ridicam apoi din nou la suprafata.  
Fiecare isi prelucreaza suferinta in felul lui. In aceste perioade simtim uneori frica, neajutorare, abandon, alteori furie, tristete, disperare. Cu timpul, aceste emotii se estompeaza daca le permitem sa fie simtite. Cand fugim de ele si incercam sa le reprimam, ele se accentueaza si ne agraveaza suferinta. Exact in asemenea perioade foarte grele, uleiurile esentiale ne pot fi de mare ajutor, deoarece ne ridica vibratia si ne ajuta sa ne echilibram emotiile.

In aromaterapie, NEROLI este considerat remediu de urgenta, deci cu atat mai mult este extraordinar de benefic in crize sufletesti puternice.  In acest blend, recomandat in mai multe carti de aromaterapie, efectele uleiului Neroli sunt accentuate prin combinatia cu Bergamot, pentru optimism, si Petitgrain, pentru linistirea sufletului.  
Folositi acest blend fie pentru a-l difuza in apropierea zonei unde va odihniti, fie pentru a-l pune intr-un roll on impreuna cu 10ml de ulei purtator si pentru a avea sticluta in permanenta in geanta.

Sa va fie de folos si sa va mangaie sufletul la nevoie!

1  
15