Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Deep Blue - Gift Kit

2021-04-12 08:58:20

Din categoria ofertelor limitate si intr-un ambalaj foarte frumos si util, avem cu ce sa impresionam luna aceasta 😊🤩🥰

Si poate fi chiar un cadou foarte apreciat 🥰

Oferim sanatate🌿🙏💜💝

Cunoști o persoană dragă care are nevoie de mai multă relaxare în viața de zi cu zi? ‼️
Setul cadou Deep Blue este darul perfect pentru cei care au nevoie de produse cu acțiune reconfortantă. 🎉Excelent atât pentru cei care muncesc mult cât și pentru pasionații de sport, acest pachet oferă instrumentele necesare pentru relaxare, oriunde și oricând. Pachetul include Unguentul Deep Blue™, o minge de masaj și un mini-recipient reutilizabil, toate ambalate într-o cutie de lemn pe care o poți refolosi (224 mm x 224 mm x 93 mm).

Recipientul mic, este prevazut cu un roll on pentru o aplicare rapida a cremei. Se pot adauga si combinatii de uleiuri, in functie de necesitati 🥰

DoTERRA Deep Blue Rub este o cremă bogată, topicală, infuzată cu amestecul de calmant de uleiuri esentiale Deep Blue de calitate terapeutică certificată CPTG Pure Therapeutic Grade.
 
Formulată cu un amestec propriu de extracte naturale de plante și alte ingrediente puternice, Deep Blue Rub oferă o senzație de racorire si incalzire în zonele problematice. Realizat cu doTERRA Deep Blue amestec de top-vânzari din uleiuri esentiale de perișor (Wintergreen), Camfor, Mentă, Ylang Ylang, Helichrysum, vetrice (Blue Tansy), Mușețel albastru și Osmanthus, Deep Blue Crema este o completare esențială pentru dulapiorul de baie si geanta pentru sala de gimnastica. Deep Blue Crema este un amestec pe baza de emolienți hidratanți care vă lasă pielea moale și ne-grasă. Este alegerea terapeuților de masaj și a practicanților de sport care utilizează în prezent amestecul propriu-zis al doTERRA Deep Blue în practica lor.