Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

CITRICE

2021-02-02 12:27:43

Ce adaugi tu in apa pe care o bei... pentru a te mentine hidratat? Lamai, portocale?Dar la ce ajuta aromarea suplimentara si cu uleiuri esentiale?Vino sa descoperim:

LEMON - constituenti chimici naturali principali: Limonen, ß-pinen, γ-terpinen. Răcorește și sprijină starea de sănătate pe parcursul întregii zile. Are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

LIME - constituenti chimici naturali principali: Limonen, β-pinen, γ-terpinen. Are un efect pozitiv asupra dispoziției și proprietăți stimulatoare și revigorante. Are capacitatea de a binedispune, a oferi echilibru și energie.

WILD ORANGE -  Este un ulei adaptogen!!! Constituenti chimici naturali principali: Limonen. Este inviorător pentru minte și trup. Bogat în monoterpene, uleiul esențial de Portocală sălbatică are proprietăți stimulante și energizante. Acest constituent chimic conferă uleiului de Portocală sălbatică capacitatea de a purifica și împrospăta. De asemenea, coaja de portocală are un conținut ridicat de antioxidanți, care contribuie la menținerea stării generale de sănătate. 

Ce ulei esential citric ai tu in apa pe care o consumi azi? Eu am GREFA!!!!

1  
1