Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Ce sânt PV(puncte în DoTerra)

2020-08-18 17:09:06

Imi aduc aminte foarte clar zilele de inceput in doTerra, zile in care cantitatea de informatii venita spre mine mi se parea imposibil de asimilat , credeam ca va dura luni bune pana voi intelege intreg sistemul de comandare al produselor si de recompensare despre care citeam in majoritatea .....

produselor.Pentru cineva care nici nu are cont inca, lucrurile par si mai alambicate, asa ca ma voi stradui sa scot din abstract acest termen de PV si sa va arat cat de dragut si prietenos este de fapt.

Sa incepem: fiecare produs doTerra are un pret in euro si o valoare in PV. De exemplu Lemon costa ( pret de membru) 11,25 euro si are o valoare de 10.50PV. Volumul total al unei comenzi in euro este ceea ce avem de platit, iar volumul total in PV este baza de calcul pentru obtinerea atat a comisioanelor , cat si a recompenselor de loialitate.

Nu ma voi opri acum asupra comisioanelor, ci doar asupra volumului care stabileste cate PV primim inapoi la fiecare comanda.

La prima comanda, cea de inrolare, nu primim nici un punct valoric aferent comenzii, doar punctele care ne returneaza valoarea transportului.

Programul de recompensare prin PV incepe din a doua luna calendaristica de la momentul inscrierii. In momentul in care faceti prima comanda LRP ( veti gasi numeroase materiale aici in care vi se explica ce inseamna aceasta comanda si cum se face ) vi se evidentiaza separat atat volumul total in PV al comenzii voastre, cat si cate PV vi se vor intoarce inapoi in cont. De exemplu, la prima comanda LRP de 125PV vi se vor intoarce inapoi in cont 10%, adica 12.50PV.

Cand le veti putea vedea in contul vostru ? In data de 15 a lunii urmatoare.

Mai concret : va inrolati luna acesta – iunie, faceti prima comanda LRP in iulie, PV aferente comenzii din iulie le veti vedea in cont in data de 15 august.

Cand veti putea sa va platiti produse cu punctele cumulate ?

Dupa primele 60 de zile de la momentul inscrierii.

Asadar, continuand cu exemplul pe care vi l-am dat, dupa data de 15 august veti putea cumpara Lemon cu punctele primite in cont aferente comenzii din iulie, platind 10.75PV.

Cand este de preferat sa cumparati produse cu PV?

Puteti sa o faceti oricand dupa primele 60 de zile, dar trebuie sa tineti cont de cateva lucruri : la fiecare comanda care include si produse achitate cu PV se va percepe o taxa de 2 euro, indiferent daca in comanda este un singur produs achitat cu PV sau 20 de produse. De asemenea, orice comanda trebuie sa contina cel putin un produs achitat cu bani, pe langa produsele achitate cu PV.

Cum procedez eu ? Imi place sa strang puncte mai multe luni la rand si cand sunt multicele, in cadrul comenzii mele lunare de min. 125PV ( de ce atat ? probabil ati aflat deja ca la fiecare comanda LRP cu volumul total de minim 125PV plasata pana in data de 15 a fiecarei luni, doTerra ne ofera gratuit un ulei, iar mie imi plac gratuitatile ) adaug si toate produsele pe care mi le mai doresc si le achit cu puncte, astfel incat taxa de 2 euro sa o platesc o singura data cand consum in jur de 200-300 PV.

Daca nu doriti sa faceti comenzi lunare procentul in PV care vi se intoarce in cont din fiecare comanda ramane cel de 10%.

Daca v-ati indragostit iremediabil de uleiurile esentiale doTerra, asa cum am facut-o eu , va veti dori sa le aveti pe toate la un moment dat, asa ca probabil veti face comenzi lunare.

Nu ma pot abtine sa nu va mai dau inca un sfat : daca nu aveti vreo urgenta care sa va determine sa plasati o comanda de 250PV de exemplu intr-o luna, impartiti aceasta comanda pentru doua luni, astfel incat sa primiti si uleiul gratuit al lunii respective. Procedand in acest fel aveti dublu avantaj : veti primi uleiurile gratuite si veti avea deja doua luni consecutive cu comenzi LRP mai mari de 50PV. La 3 luni consecutive de comenzi de minim 50PV procentul punctelor care vi se intorc in cont creste cu 5%.

Presupunand ca timp de un an faceti comenzi lunare de minim 50PV, pe langa faptul ca veti primi 12 uleiuri esentiale gratuite ( min.125PV ! ), procentele voastre vor arata asa:

- 15% din luna a patra

- 20% din luna a saptea

- 25% din luna a zecea

- 30% din luna a treisprezecea

Acesta este procentul maxim de puncte care vi se poate intoarce din volumul total al comenzii si odata ajunsi la acest procent este necesara o comanda lunara de minim 1PV pentru a va mentine acest procent de recompensare. Acest lucru este valabil in orice moment, nu doar cand ajungeti la procentul de 30%.De ex. ati ajuns la 25% si aveti o luna in care nu va doriti sau nu aveti nevoie de vreun anume produs, daca totusi plasati o comanda de min. 1PV, va veti mentine la acest procent. Daca nu plasati nici o comanda va intoarceti la procentul de 10% si procesul de crestere al procentajului se reia.

Unii dintre noi numesc acest procent reducere.Eu il privesc exact asa cum este denumit el de doTerra, respectiv recompensa loialitatii mele (ca si cum simpla utilizare a acestor minunate si eficiente produse nu ar fi in sine o recompensa suficienta ).

Stiu, nu am reusit sa fiu scurta,dar mi-am dorit sa va expun tot ce mi-as fi dorit sa stiu din prima zi de membru in doTerra.

Mai jos va voi pune poze cu doua dintre comenzile mele din aceasta luna in care m-am bucurat sa imi cheltui punctele stranse cu grija timp de cateva luni, doar asa, ca sa va fac pofta si sa vedeti cu ochisorii vostri cat de minunate sunt aceste aparent impersonale PV. In prima poza vedeti intreaga mea comanda de aproximativ 155 euro/155PV la care am adaugat produse vreo 290PV - mica mea comoara primita recompensa de la doTerra . In a doua vedeti doar produse achizitionate tot cu aproximativ 290PV ! Nu-i asa ca acum vi se par frumoase aceste PV ?!

2