Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

CARDAMOM

2021-01-30 20:25:07

Datorita multitudinii de beneficii si chimiei sale... uleiul esential CARDAMOM este minunat.Care sunt beneficiile sale?

Luat intern, acest ulei esential imbunatateste sanatatea functiei gastrointestinale. Poate alina starile ocazionale de disconfort ale stomacului si usureaza in caz de indigestie. 

Poti sa il adaugi in paine, smoothie-uri, salate, ceaiuri, carnuri... si nu numai ca va spori aroma preparatelor, dar va fi de real ajutor in digestie si va mentine starea generala de sanatate gastro-intestinala.

Deoarece are un continut bogat in 1,8-cineol, uleiul esential Cardamom promoveaza sanatatea sistemului respirator. Te va ajuta sa respiri mai usor, atunci cand il vei folosi intern, dar de asemenea vei putea si sa il difuzezi. Totodata binedispune și favorizează relaxarea.

Esti curioasa sa cunosti detalii despre aceasta planta?

Înrudit îndeaproape cu ghimbirul, cardamomul este cunoscut drept un condiment culinar costisitor.
Originar din Asia de Sud-Est, cardamomul se adaugă la bomboanele și ceaiurile indiene tradiționale, datorită savoarei și aromei mentolate și răcoritoare. Uleiul esențial de Cardamom doTERRA este extras din semințe de cardamom cultivate în Guatemala, utilizând standardele noastre stricte de testare CPTG™. Printr-un pact de colaborare și obținere responsabilă a materiilor prime, avem un impact semnificativ în viața partenerilor noștri locali, asigurând un trai mai bun acestor comunități agricole.

Ce ulei esential folosesti tu cel mai des in bucatarie?