Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

CAPSUNE, CAPSUNELE, CAPSUNITE.

2020-05-15 16:22:48

Sezonul lor tocmai a inceput deaceea va invit sa profitati la maxim de gustul lor DELICIOS dar si de beneficiile EXTRAORDINARE asupra sanatatii.....

Capsunele contin cca 90% apa VIE. Contin saruri de potasiu, fosfor, sodiu, calciu, fer, sulf, siliciu, iod, brom. 

Bogate in vit C, A, B1, B2.

Dintre zaharuri predomina levuloza, ceea ce permite consumarea lor si de catre diabetici.

Puternice antioxidante!

Extraordinare proprietati diuretice, cu eliminarea de acid uric. Sunt recomandate cure de sezon celor ce se confrunta cu diverse afectiuni renale, reumatism, artrite, guta. 

Efectul diuretic favorizează eliminarea TOXINELOR si mai ales saruri depuse.  Le face utile în tratamentul eczemelor şi al afecţiunilor dermatologice. Restabileste aparatului digestiv. Deasemenea. au proprietati de combatere a oxiurilor.

Efecte uimitoare pentru diverse afectiuni hepatice, inclusiv in litiaza biliara. 

Utile in ateroscleroze, deoarece ajuta la eliminarea excesului de colesterol.

Datorita bogatiei in saruri minerale dar si valorii nutritive mari se recomanda ca si tonic remineralizant pentru cei slabiti dupa boala sau in timpul bolii, pentru femeile insarcinate, pentru copii, dar si pentru cei care vor sa primeasca o doza de vitamine si minerale NATURALE, usor asimilabile si foarte bune la gust.   

Pentru diabetici se recomanda cure de 300gr zilnic pe pe parcursul a 15-20 zile. 

Pentru toti restul se recomanda 1-2 kg pe zi, timp de 15-20 zile.

ATENTIE!!!! Pentru efecte maxime a se consuma pe stomacul gol (preferabil dimineata), fara a fi combinate cu altceva,  dupa care 2h a nu se mai manca nimic.


Apropo coditele si frunzele uscate si consumate sub forma de ceai, au proprietati diuretice, dezinfectante ale cailor urinare, antiinflamatoare, remineralizate. Deci nu le aruncati ;)

1