Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Buna Dimineața ....

2020-06-01 08:00:59

IUNIE a venit cu oferte incredibile pentru cei care aleg să intre în echipa noastră. 🎉🎉🎉PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE A VERII 100-100-100 PV. Datorită promoției de înscriere a verii 100-100-100 PV, acum e mai simplu să te înscrii în doTERRA și să trăiești o viață centrată în jurul stării de bine

  și al propriilor tale nevoi. Urmează pașii simpli de mai jos pentru a te înscrie, a primi produsele dorite – și a obține puncte de gratuitate.

Cum te califici:

1. Înscrie-te cu o comandă de 100 PV în luna iunie.

2. Înregistrează-te în Programul de Recompensare a Loialității (LRP) și efectuează o comandă de loialitate de 100 PV în luna iulie.

3. După completarea pașilor 1 și 2, vei beneficia de 100 de puncte cu care vei putea comanda gratuit produse în luna august! 

Pentru a se califica pentru promoție, persoana care se înscrie trebuie să se înscrie cu o comandă de 100 PV în luna iunie, să se înregistreze în LRP și să efectueze o comandă de 100 PV în luna iulie, pentru a primi punctele în luna august.


🎉🎉🎉PRODUSUL LUNII – PALMAROSA (5 ML) – OFERTĂ LIMITATĂ

Originară din Asia de Sud-Est, palmarosa face parte din aceeași familie de ierburi ca citronella și lămâița. Uleiul esențial conține un procent ridicat de geraniol, care este una dintre componentele aromatice primare ale uleiului esențial de trandafir. E cunoscut pentru efectele sale benefice în susținerea aspectului întinerit al tenului; ce ar fi să adaugi câteva picături la crema ta hidratantă? Dincolo de numeroasele sale beneficii, te vei îndrăgosti pe loc de aroma sa proaspătă, dulce și florală!


Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 iunie 2020.


🎉🎉🎉10% REDUCERE – INTUNE™

În condițiile actuale, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor pentru a nu te lăsa influențat(ă) de cei din jur și a reuși să te concentrezi. InTune este un amestec exclusiv de uleiuri esențiale atent selecționate, conceput pentru a oferi sprijin celor care întâmpină dificultăți de atenție și concentrare pe sarcinile de îndeplinit. Pentru mulți dintre voi care lucrează de acasă sau se întorc la studii, InTune este util pentru a favoriza concentrarea și a vă permite să vă îndepliniți sarcinile cu încredere.


Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

1