Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

BoneNutrientLifetimeComplexDoTERRA

2020-10-09 17:22:10

A2ZCewable IQmega BoneNutrientLifetimeComplexDoTERRA este doar despre uleiuri esențiale? Uneori primesc această întrebare.DoTERRA este despre uleiuri certificate cu grad terapeutic, este despre viață, sănătate, sprijin, dedicație, prieteni buni, dar și despre suplimente de calitate.


Hipocrate spunea: ”Hrana să îți fie medicament, iar medicamentul hrană”.


Acest citat îmi place foarte mult, însă l-am înțeles abia acum câțiva ani, când am intrat în doTERRA.


Acum știu că pot să aplic acest principiu pentru toată familia, începând cu cei mici, întrucât am la îndemână cele mai curate, cele mai potrivite duplimente pe care le-am putut spera pentru copiii și familia mea: IQmega, A2Z și Bone Nutrient Lifetime Complex.


IQmega, uleiul de pește sau simplu, omega. 


Cea mai bună descriere a cestuia o pot face în fix trei cuvinte: ”hrană pentru creier”. 


Orice organism în creștere are nevoie de acest supliment. El redă claritate minții, ajută pe partea cognitivă și concentrare, întărește dinții și oasele, susține sistemul cardiovascular și imunitatea, menține o vedere bună, reduce anxietatea.


Acest produs, îmbogățit cu ulei esențial de portocală sălbatică, conţine  EPA (acidul eicosapentaenoic) şi DHA (acidul docosahexaenoic) care reprezintă o combinaţie echilibrată de aciz graşi esenţiali pentru organismul copiilor nostri.


EPA este un acid gras esenţial care îmbunătăţeşte starea de spirit, funcţia cognitivă, sprijină buna funcţionare a sistemului nervos şi starea de sănătate a încheieturilor şi ajută la reducerea inflamaţiilor din organism.


DHA îmbunătăţeşte funcţionarea creierului, concentrarea, atenţia, memoria, menţine integritatea membranei celulare şi a celulei nervoase şi sprijină sistemul imunitar.


Copiii iubesc IQmega deoarece miroase placut a portocală.


Mod de utilizare: se recomandă a fi luat de la vârsta de 2 ani, câte o linguriţă zilnic.  După deschidere se tine la figider şi se consumă în următoarele 3 luni; produsul poate să-şi schimbe aspectul când este ținut la rece.


Vitaminele A2Z Chewable


Multivitamine şi minerale în formă masticabilă, uşor de ingerat de către copiii sau adulţii care nu pot înghiți capsule. Acestea au în compoziţie antioxidanţi şi compuşi din plante ce susţin dezvoltarea celulară sănătoasă, bunăstarea şi sănătatea organismului.


Ingrediente:


· vitamina A (alfa si beta caroten naturale) 5000UI: ajută la susținerea sănătății vederii și pielii


· vitamina C 60mg: oferă stabilitate colagenului  și ajută la sintetizarea neurotransmițătorilor și a carnitinei care ajută la stabilizarea acizilor grași


· vitamina D3 400UI: pentru sănătatea oaselor, ajută la reglarea hormonală și a întregului sistem imunitar


· vitamina E 30UI:  un puternic antioxidant


· tiamina/vitamina B1 1,5mg: transformă carbohidrații în energie, de asemenea ese foarte importantă pentru sistemul nervos


· vitamina K 40mcg: ajută la sănătatea sângelui


· riboflavina/Vitamin B2 1,7mg: joacă un rol important în formarea anticorpilor și a globulelor roșii în sânge


· niacin/vitamina B3 20mg: joacă un rol important în formarea enzimelor și în metabolismul celular


· vitamina B6 2mg: este esențială pentru funcționarea sistemuui nervos central și periferic


· acid folic (din coaja de lamaie) 200mcg: ajută la creșterea celulelor și menținerea integrității ADN si ARN


· vitamina B12 6mcg: sintetizarea ADN-ului


· biotina 150mcg: ajută la asimilarea acizilor grași și la sintetizarea glucozei din diferite substanțe


· acid pantotenic/vitamina B5  10mg:  crearea de energie în interiorul celulei


· minerale chelate: calciu, fier, iod (iodura de potasiu), magneziu, zinc, seleniu, cupru,  mangan, crom


· Amestec cognitiv și de super alimente: fosfatidilserina (extract de floarea soarelui), colina, inozitol, ananas, extract de rodie, bioflavonoide de lamâie, spirulină, ulei de floarea soarelui, tarâțe de orez, frunze de sfeclă, broccoli, orez brun, morcov, mango, merișoare, petale de trandafir, spanac, extract de acerolă, extract din fructe de tomate (licopen), extract din semințe de struguri, extract din floarea de gălbenele, extractul de rădăcină de turmeric (curcumin), extractul din Boswellia serrata (Acidul beta boswellic)




Utilizare: Copii începând cu vârsta de 4, câte 2 comprimate zilnic în timpul meselor. Adulții pot lua până la 3 comprimate zilnic.


Bone Nutrient Lifetime Complex


Bone Nutrient Essential Complex oferă un nivel optim de vitamine și minerale esențiale pentru dezvoltarea și menținerea masei și densității osoase sănătoase. O dietă bogată în substanțe nutritive esențiale pentru oase este importantă pentru dezvoltarea și sănătatea acestora pe termen lung.


Aceste suplimente sunt incluse în kitul pentru sănătatea femeii, dar sunt de asemenea de mare folos și pentru adolescenți. În perioada adolescenței copiii cresc foarte rapid, iar alimentele pe care le consumă de obicei nu poate suplini tot necesarul de nutrienți necesar pentru a clădi armonios organismul în creștere. Bone Nutrient este o binecuvântare pentru persoanele care au carențe de vitamine și minerale, având în vedere ingredientele sale:


Vitamina C, Vitamina D2, Vitamina D3, Biotina , Calciu, Magneziu, Zinc, Cupru,  Mangan, Bor, făină de orez, ulei de măsline, acid stearic


Mineralele din Bone Nutrient Essential Complex sunt adăugate într-o cultură inofensivă de fermenți, permițându-i acesteia să modifice și să incorporeze mineralele în organism.


Nu conțin substanțe modificate genetic, nu conțin gluten.


Se administrează 4 capsule zilnic în timpul mesei, atât adolescenților, cât și adulților.


Nu uita: comenteaza cu o intrebare, o experienta pe care poate ai avut-o deja sau modul in care crezi ca te va ajuta pe tine aceste uleiuri esentiale/informatii.


Fiecare comentariu care aduce valoare acestei postari va intra la o tragere la sorti speciala. (Nota Bene: va fi luat in considerare un singur comentariu facut de orice invitat in Oil Camp, FARA cont doTERRA).


In plus, diseara la ora 19:00 ne vedem in camera de zoom, iar toti cei care vor veni alaturi de noi vor avea o sansa suplimentara de a castiga, la tombola, un ulei de 15 ml!


Daca doresti sa iti faci un cont doTERRA, te incurajez sa iei legatura cu persoana care te-a invitat in Tabara pentru ca luna aceasta avem un ulei gratis prin oferta de Diamond Club. Iar daca iti faci cont in perioada 1-11 octombrie, ai sansa sa intri in tragerea la sorti pentru Marele Premiu – kitul de inrolare!