Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

BlueTansy sau Musetel Marocan

2021-02-22 17:22:56


💙 De cand mi-am facut cont doterra il astept, abia a sosit...si vineeee iar 😍 B.O.G.O mi-l aduce ca invitat de exceptie 😍cu Roman Camomille si Lavantica GRATUIT .

Deși uleiul Blue Tansy, Tanacetum annuum, este extras din floricelele galbene 🌼ale unei plante din familia mușețelului, în timpul procesului de distilare, constituentul natural camazulena transformă culoarea acestui ulei esențial puternic și pur într-o nuanță intensă de albastru. Originar din Maroc, mușețelul albastru marocan este o plantă rară, cunoscută pentru faptul că este utilizată în produsele superioare pentru îngrijirea pielii.

🌼Uleiului esențial Blue Tansy conține peste 130 de tipuri de componente biochimice ceea ce îi conferă mai multe proprietăți terapeutice.

🌼Blue Tansy are un puternic efect calmant asupra pielii, este uleiul esențial anti-anxietate, benefic si pentru pielea iritată, obosită și se recomandă folosirea lui seara înainte de culcare.

🌼 Blue Tansy are și proprietăți antibacteriene și antifungice și acest lucru îl face eficient în cazul leziunilor și tăieturilor.

🌼 Blue Tansy are un efect calmant și asupra mușchilor și articulațiilor datorită proprietățiilor sale #antiinflamatoare. Merită încercat în cazul durerilor artritice și reumatismale.

🌼 Blue Tansy are un efect calmant și de susținere a funcției respiratorii și digestive.

🌼 Dacă ai dureri de cap aplică 1 picătură de ulei esențial blue tansy pe tâmple și imediat va calma durerea. Inhalând uleiul esențial Blue Tansy te vei elibera de stres, nervozitate, anxietate și vei calma tumultul sau haosul emoțional intern.

  🌼 Proprietatile antihistaminice-antipruriginoase fac din el un ulei de excepție pentru persoanele care suferă de alergii de toate tipurile.

🌼Efectul antihistaminic al uleiului se datorează prezentei substanței chamazulene care inhiba eliberarea histaminei în preajma alergenilor. Aplicat in mod regulat, uleiul poate sa rărească episoadele si simptomele alergice și să amelioreze nasul înfundat, strănutatul, și mâncărimea ochilor și cea a pielii.

🌼 Intr-un ulei de masaj se foloseste - pentru a calma durerile reumatice, artritice, tendinita, sciatica sau pentru tratarea problemelor circulatorii - congestie venoasa, varice, flebite.