Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

BALANCE

2020-05-04 19:15:14

In această perioadă încărcată cu schimbări neașteptate, în care mulți dintre noi ne confruntăm cu temeri și nesiguranțe, regăsirea echilibrului este esențială pentru un trai armonios .....

Acesta este unul din motive pentru care dōTERRA a formulat Balance Grounding Blend, pentru a ne ajuta să eliberam blocajele emoționale și să ne întoarcem spre echilibru. 


Fiecare ulei din Balance Grounding Blend a fost atent ales de doTERRA pentru proprietățile sale uimitoare: 


✔️Spruce Leaf a fost folosit de amerindieni pentru capacitatea sa de a susține sănătatea fizică și spirituală, fiind  folosit și astăzi pentru armonizarea minții și corpului. Atunci când emoțiile sunt blocate, molidul ajută corpul nostru să găsească acea eliberare, având un efect de “împământare”. 


✔️Ho Wood este recunoscut pentru capacitatea de a calma sentimentele anxioase, precum și creșterea gradului de conștientizare spirituală, aducând sentimente de pace. Are efect tonic asupra organismului fără a fi stimulant, însa este și un stimulent imun (funcționează bine în oboseala cronică). 


✔️Frankincense restabilește conexiunea între minte și corp, crește gradul de conștientizare spirituală. Cu un efect de echilibrare și împământare a emoțiilor, ne poate ajuta să eliberăm acele puncte de durere care afectează sănătatea noastră generală. Poate obține beneficii maxime atunci cănd este combinat cu alte uleiuri deoarece are rol de potențiator.


✔️Blue Tansy are o aromă moale, dulce și fructată care este folosită pentru a ridica starea de spirit. Blue Tansy ne poate ajuta să ne concentrăm asupra furiei și să eliberăm blocajele, restabilind sentimentele de autocontrol. 


✔️Blue Chamomile calmant și reconfortant, este util pentru eliberarea sentimentelor de dezamăgire, îngrijorare și descurajare.


✔️Uleiul de cocos fracționat diluează amestecul; poate fi diluat suplimentar cu orice ulei purtător pentru a fi folosit ca parfum sau pentru a evita reacțiile aupra pielii. 


🔝Si încă un plus. Este singurul blend de la doTERRA care conține 3 uleiuri esențiale GABAenergice: Tămâie, Mușetel, BlueTansy. Efectul GABA reduce adrenalina, noradrenalina și crește serotonina, echilibrând astfel stările ridicate de stres, anxietate, frică, furie, mânie.


📖GABA este un neurotransmițător care blochează impulsurile între celulele creierului. La om este cel mai important neuro-mediator inhibitor central datorită rolului pe care îl are în reducerea excitabilității neuronale, fiind distribuit în intreg sistemul nervos central (SNC). Intrucat hiperexcitarea SNC poate determina modificări comportamentale, iritabilitate, stări de agitație, anxietate, insomnie, convulsii, tulburări neuro-motorii este necesar un sistem endogen de inhibițe. GABA exercită această " frânare " a tonusului neuronal hiperstimulat în prezența factorilor de stress, având un efect sedativ, calmant asupra SNC. Studiile clinice au arătat faptul că suplimentarea GABA sau stimularea receptorilor GABA pot să îmbunătățească relaxarea și să inducă somnul. 


Moduri de utilizare


Topic:

- aplicat pe piele (el este deja diluat, dar pentru piele sensibilă mai poate fi diluat). Aplicat pe tălpi, masat pe ceafă,deasupra inimii sau pe încheieturile mâinii.

- aplicat pe tălpi dimineața, pentru a reduce stresul pe parcursul zilei

- aplicat pe tălpi seara înainte de culcare,înainte de meditație sau rugăciune, poate contribui la un somn odihnitor și vise liniștite.

- masat pe spate, de-a lungul coloanei, pentru a detensiona musculatura încordată.

- folosit ca parfum se aplică pe punctele de puls, în special la încheieturile mâinii și pe gât.

- este și un amestec excelent de ulei care se utilizeaza in timpul unui masaj AromaTouch®.


Aromatic:

- difuzat cu ajutorului unui difuzor pentru aromaterapie acasă sau la birou. 

- în mașină, pentru a crea o atmosferă relaxantă la drumuri lungi sau în trafic.

- inspirat profund aroma, fie direct din sticlă, fie după ce se aplică o picatură sau două în palme.

2