Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Apa

2021-03-31 17:35:47

... stim ca este buna pentru noi, dar uneori simtim nevoia sa fie aromata. Asa ca ai atat de multe optiuni... si poti adauga o picatura din uleiul tau esential

 favorit. Cateva din preferatele mele sunt: Tangerine, Grapefruit, Spearmint si Lime. 

Tangerine este un sprijin pentru sanatatea sistemului imunitar, deoarece contine puternici antioxidanti, asadar ideal ca suport suplimentar atunci cand il luam intern. Utilizat topic la incheieturi sau pe abdomen promoveaza sentimente de fericire. 

Grapefruit are minunata capacitate de a sprijini organismul pentru un metabolism sanatos. Aplicat topic va imbunatati aspectul petelor de pe piele, insa nu uita ca uleiurile esentiale din citrice sunt fotosensibile, asadar evita expunerea la ultraviolete in urmatoarele 12 ore dupa utilizarea topica (exceptie: Green Mandarin).

Spearmint promoveaza digestia sanatoasa si ajuta la reducerea durerilor ocazionale de stomac. Totodata are efecte energizante si proprietati care inalta din punct de vedere emotional. Imbunatateste capacitatea de concentrare si fiind versatil poti sa il folosesti si la curatirea dintilor tai, aplicand direct pe pasta de dinti.

Lime are o aroma distincta, proprietati de purificare si curatire. Este un sprijin pentru sanatatea functiei imunitare si furnizeaza un suport antioxidant. Poti sa il folosesti si in rutina ta de ingrijire a parului sau fetei, vei simti minunatele beneficii. Poti inclusiv sa iti prepari un scrub facial, iti va ramane pielea mult mai fina si exfoliata.

Ce ulei esential folosesti tu in apa pe care o bei?

1  
5