Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Ameteli

2021-03-15 19:40:03


Amețelile (vertijul) sunt des întâlnite la persoane care fug de o anumită responsabilitate, nu au încredere, se opun sau se tem de schimbările

pe care sunt nevoite să le facă în viață. O cauză mai neplăcută a vertijului poate fi o suferință cumplită, dispariția bruscă a cuiva drag. 

Uneori poate fi vorba despre o luptă în subconștientul persoanei, impresia că persoana nu se ridică la nivelul așteptărilor tatălui, șefului sau când simte că relațiile cu superiorii nu sunt stabile.

Cauzele spirituale ale bolilor pentru amețeli exprimă faptul că ne învârtim într-un cerc vicios, că ego-ul suferă pentru că nu poate controla întreaga ființă care a pierdut direcția și nu își mai dorește să lupte. Amețelile vin întotdeauna pe fondul unei stări de împovărare, iar persoana în cauză trebuie să lucreze asupra viziunii asupra vieții, să își regăsească pacea, centrarea și veselia.

Metode simple de prevenire a vertijului, amețelii:

🧘 masajul de întreținere a spatelui și a picioarelor, a se insista pe zona de-a lungul coloanei vertebrale și pe partea interioară a coapselor 

🧘 presopunctură pe zona reflexogenă a rinichilor, urechilor și a capului, respectiv pe mijlocul tălpii, împreună cu degetele de la picioare 

🧘 plimbările periodice în natură, vacanțele la mare sau în zone de munte situate lângă un lac, râu, cascadă 

🧘 depistarea și controlul emoțiilor negative, amplificarea încrederii în sine.

Uleiurile esențiale care pot ajuta:

📌 Lavender

📌 Peppermint

📌 Ginger

📌 Frankincense

📌 Cypress

📌 Basil

📌 Clary Sage

📌 Thyme

📌 Marjoram

📌 Ylang-ylang

📌 Rosemary

📌 Copaiba

📌 Clove

📌 Citrice

📌 Helicrhysum

📌 Geranium

Propuneri de amestecuri ce pot ajuta în diminuarea și dispariția simptomelor:

💦 Lavender, Frankincense, Peppermint câte 5 pic din fiecare la 5 ml ulei purtător. Aplicați în spatele urechilor de câte ori simțiți nevoia.

💦 Ylang-ylang, Clary sage, Cypress, Marjoram câte 5-8 pic din fiecare la 10 ml ulei purtător. Aplicați pe tălpi, gât, ceafă de cel puțin 3 ori pe zi.

💦 Frankincense, Copaiba, Clove, Lime câte 5-10 pic din fiecare la 5 ml ulei purtător.

💦 Frankincense, Ginger, Peppermint câte 5 pic din fiecare la 5 ml ulei purtător. 

💦 Aplicați ulei purtător pe vârful urechilor, în spatele urechilor, în jos pe maxilar. Aplicați și masați ușor Helicrhysum, Geranium și Lavander câte 1-2 pic din fiecare pe vârful urechilor și apoi in jos pe maxilar. La sfârșit aplicați 1-2 pic de Basil în spatele urechilor și masați ușor.

De ajutor vă poate fi și complexul Life Long Vitality Pack.

La debutul unui episod de vertij luați 2 pic de Frankincense sublingual, după care încă o picătură după 30 minute.

De asemenea protocoale din Simfonia Celulelor recomand Neurologic, Solar sau Chi.

💖Sănătate și alegeri înțelepte!💖