Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Allergici ???

2020-04-08 12:06:41

Se apropie primăvara și odată cu ea, pentru mulți dintre noi sezonul alergiilor respiratorii !!! ....

Alergia, este o reacţie a organismului la una sau mai multe substanţe, inofensive în general pentru marea majoritate a oamenilor. Atunci când sistemul imunitar reacționează exagerat la contactul cu aceste substanțe, interpretându-le ca inamici și producând anticorpi, următorul contact cu substanța respectivă va provoca o reacție alergică. 


Reactiile alergice determină simptome variate, ale diferitelor organe şi sisteme. Astfel apar reacții la nivelul: 

- nasului - rinita alergică cu mâncărime și congestie nazală, strănuturi “în rafale” și secreții nazale apoase.

- ochilor - mâncărimi insoțite de roșeață și chiar lăcrimare

- pielii - erupții însotite de mâncărimi care pot lua forma dermatitelor atopice sau de contact.


Cea mai intâlnită formă de alergie este rinita alergică provocată de polen. Cu aceasta se confruntă toți cei patru membrii ai familiei noastre. Iar alergia la ambrozie este una dintre cele mai intense 😞

Ceea ce pe noi ne ajută mult în perioada alergică să ținem sub control în mod natural simptomele alergice sunt uleiurile esențiale si suplimentele de la doTerra.


Menta, Lămâia și Lavanda difuzate ajută la înlăturarea discomfortului provocat de alergii când ne aflăm în spații închise. Alternăm și cu uleiul esențial de Melaleuca datorită proprietăților sale antivirale și antiinflamatoare.

TriEase softgels sunt drajeuri gumate care conțin picături de ulei esențial de mentă lămâie și lavandă ne ajută în momentele din zi când suntem plecați de acasă. 

BreatheVaporStick este nelipsit pentru copii, îl aplicăm pe piept, ceafă și chiar pe sinusuri (cu mare atenție) și astfel îi ajutăm cu respirația si congestia nazală. Conține uleiuri esențiale pure : frunze de dafin, mentă, eucalipt, melaleuca, lămâie, ravensara, cardamon.

PBAssist, probioticele ne ajută să susținem sistemul digestiv în perioada sezonului alergic și o alimentație adecvată face diferența la intensitatea simptomelor.