Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

🥰

2020-12-03 17:37:27

SOLDATI la datorie 🚩In ultimii circa o suta de ani, sistemul institutionalizat de asistenta medicala si ocrotire a sanatatii s-a aflat intr-o stare de razboi impotriva naturii.



🚩Rezultatul razboiului purtat de omenire impotriva microbilor a fost spectaculos, incat am putut sa ne indreptam atentia catre invingerea tuturor celorlalte boli. Am declarat razboi cancerului, bolilor cardiovasculare si bolilor pulmonare. Dar am constatat ca in aceste cazuri nu exista inamici microbieni pe care sa-i gasim si sa-i distrugem ca sa vindecam bolile. In schimb, am descoperit ca multe dintre bolile noastre mortale erau legate de un regim alimentar necorespunzator, de lipsa de miscare,de fumat, de consumul de alcool si alte probleme legate de stilul de viata. 

🚩Campul de lupta din razboiul impotriva bolilor s-a schimbat....asa cum.spune Pogo, personaj de desen animat : " Ne-am intalnit inamicul si am constatat ca era vorba chiar de noi "

🚩Poate ca a sosit timpul sa incetam sa mai gandim in termeni de razboi medical si sa abordam sanatatea omului dintr-o perspectiva diferita. 

Dr. Hiromi Shinya

2