Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

2 MĂRTURII

2020-06-20 07:12:13

De ce detest DoTERRA ? Că nu am cunoscut-o mai repede cu vreo 3-4 ani în urma ...dar ,sinceră să fiu , sunt fericită că totuși am cunoscut-o mai bine mai tîrziu (de aproximativ un an ) ,decît niciodată....

 ....si spun asta pentru ca știți bine că viața la femei de la o anumita varsta se confruntă cu anumite schimbări datorate premenopauzei sau chiar menopauzei ,care adesea duc la stări de nervi creștere în greutate ,bufeuri ,dureri de cap ,agitație ,dureri de oase ,de picioare ,etc...Dupa numeroase tratamente hormonale în substituție (dar fără rezultate pozitive ,doar negative  )am ales să încerc și Kitul pentru femei DoTERRA  și cum eram obișnuită să nu vad rezultate bune ,chiar nu am avut așteptări nici de la acest Kit . Astăzi am o lună de cînd am inceput sa iau phytoestrogen #Bonenutrient și sa folosesc minunatul Clarycalm (în pun în palmă și îl inhalez de mai multe ori,pînă simt ca ajunge în vîrful creierului 😂 si apoi îl pun pe tălpi, de mai multe ori pe zi )....rezultate am inceput sa văd de la 2 săptămîni circa ,dar totusi nu am scris nimic pentru ca  nu imi venea  sa cred si nu voiam sa cint victoria inainte de a ma convinge suta la suta  ....cel mai mult nu credeam ca mi-au diminuat bufeurilor și ca in sfârsit simțeam și eu răcoarea din casă sau afară, ca tot timpul în plină iarnă eu aveam cald și ca nu mă mai dor picioarele ...așa că fetelor va recomand dacă va confruntați și voi cu astfel de probleme să nu ezitați să folosiți kitul pentru femei ,pentru ca este ,, kitul minune " ....vă spune o persoană care combate de ceva ani cu aceste necunoscute si care în sfârșit a găsit soluția 😉”

“Nici nu stiu cu ce sa incep...sincer, fiindca toate au o legatura. Am inceput sa iau LLV-urile de ceva timp, cu rabdare am sesizat multe schimbari in bine ale organismului, mai multa pofta de viata, situațiile la limita nu mai par atat de stresante, alaturi de o hidratare corespunzătoare am alta energie si alta pofta de viata. Scădeam in greutate rapid pe fond de stres, am mai pus “carne” pe mine dar nu grasime....ma mentin la 46 de kg, nu m-as supara daca as mai pune.

La îndrumarea unei persoane cu suflet mare , Carmen Deaconeasa (trebuia sa te mentionez) , am achiziționat phytoestrogen, bone nutrient si clary calm, ma tot plangeam in perioada menstruației de dureri monstru (nu exagerez) si de toooate celelalte simptome urate care însoțeasc perioada asta. Ma chinuiam asa de mai bine de 10 ani, nici sarcina nu a avut vreo influenta, asa ca doua zile pe luna eram un “zombie”.... nu ma puteam ridica din pat de dureri, ma îndopam cu analgezice, mi se infundau ochii in cap, cearcănele imi ajungeau la jumatatea obrazului, dormeam cateva ore pe noapte, aveam doua zile in care trebuia sa gasesc scuze peste scuze ca sa ma sustrag de la serviciu, cei din casa stiau si ma păsuiau de la treburile casnice...era oribil. Spun “era” deoarece am inceput sa iau phytoestrogen si bone nutrient-ul (e a doua luna) si pot spune ca mi-au schimbat viata. In perioada menstruației folosesc pe post de analgezic topic Clary Calm-ul si nu a mai fost nevoie de nicio pastila, niciun analgezic. M-am trezit alt om, cu dureri de abdomen inferior mult diminuate, la fel si cele de spate, fara migrene, fara niciun alt simptom urat, fara nervi, cu buna dispozitie si energie....ca niciodata. Inclusiv cei din casa sunt Uimiți de starea mea de bine. Eu sunt foarte fericita. Pentru durerile de abdomen inferior folosesc clary calmul topic de doua-trei ori pe zi, durerile de spate le-am tratat cu Deep blue (unguent), acneea aferentă este diminuată considerabil si s-a rezolvat aplicând topic melaleuca, a disparut balonarea, complet. Toate astea ma bucura enorm, sunt mai încrezătoare in mine si in Doterra. Am facut cateva alegeri perfecte pentru organismul meu. 

#punctedegrasime sub piele, pe fata tratate cu salubelle, geranium, tamaie, lavanda si melaleuca, amestecate in ulei purtător de cocos, aplicate dimineata si seara pe punctul de grasime destul de proieminent, in cateva zile a disparut, in conditiile in care mama mea se chinuia cu el de ceva timp. Am fost foarte fericita cand mi-a spus ca a scapat de el, cu aceeasi formula eu am scapat de petele rămase in urma arsurii cu ulei (de data asta am si poze), in cateva zile pielea a căpătat culoarea normala. Aceeasi combinatie de uleiuri m-a scapat de pete vechi lasate de acnee pe barbie si frunte. Adio fond de ten! 

Nu am cuvinte sa va spun cat sunt de incantata si fericita! ♥️ Sanatate va doresc! “