Marit Suga

Founder Starter

Üks raamat, mis räägib erinevate taevakehade mõjust Maale ja milliste energiatega need meie planeeti mõjutavad.

2020-01-07 13:32:44

Raamat on ilmunud ingliekeelsena 2015. aastal "Golden Age, Golden Earth", kuid originaalis taanikeelsena, eesti keelde tõlgitud 2017. Raamat on eriti põnevaks lugemiseks astroloogiahuvilistele, kuid kuna ta on hästi ja huvitavalt kirjutatud, siis kindlasti sobib ka tavainimestele.

Kõik selles raamatus kirjapandu põhineb autori energeetilisel tunnetusel ja selgeltnägemisvõimel.

Meie planeet Maa on koht, kuhu oleme tulnud, et õppida. Kui soovime aga teada, mida täpsemalt siia tegema tulime ja miks oleme just sellised nagu me oleme ja kuidas sama ajastu inimesed võivad olla nii erinevad, siis siin saab meid aidata astroloogia. Kui soovime teada, kuidas olla õnnelikumad ja mõista erinevaid "nähtamatuid" mõjutusi ning oma kaasinimesi või teada, kuhu oleme teel, siis antud raamat, mis on autoril 22. teos, on silmi avav.

Autor jagab oma visiooni inimlike veidruste planetaarsest päritolust ning selgitab uue ajastu energiastruktuuride tehnilisi aspekte ja nende mõju.

Anni Sennov on pühendanud end sellele, et aidata inimestel elu nautida, aru saada oma kaaskondlastest ja näha tulevikku kuldsena, sest just selline see on!

Planeedile Maa on omane dualistlik energia ja siin on esindatud kõik sellega seotud vastuolud. Kõik siin jaguneb vaimsuseks ja materiaalsuseks, heaks ja halvaks jne. Õigemini nii on olnud see iidsetest aegadest kuni tänaseni, mil vaimne energia hakkab oma kuju võtma ning kõigile nähtavaks ja tuntavaks muutuma. 

Selle raamatu peamine eesmärk on selgitada vaimse energia ja tiheda materiaalse energia ühtesulandumist, mis tähendab et vaim aitab suurendada materiaalse energia sagedust, muutes selle puhtamaks, kuid jättes siiski nähtavaks. Inimkonna jaoks tähendab see, et meil on nüüd märksa suurem võimalus edu saavutada kui see kunagi varem võimalik on olnud. See võimalus ei kao kuni läheneme asjadele holistiliselt ja püüame anda endast parima, et meie planeedile kasu tuua, parandades selle tasakaalu, teadvuse ja teadmiste taset.

Maal valitseb lisaks dualistlikule energiale veel looming, loomisjõud ning mehelik ja naiselik aspekt. Kui loomisjõud ei teeks koostööd asjade ja olukordade materialiseerumise, realiseerumise ja visualiseerumise igas aspektis, ei oleks Maal võimalik midagi materiaalset luua. Loomisjõu võib samastada meheliku energiaga ja loomingu naiseliku energiaga, kusjuures nii loomisjõud kui ka looming kannavad endas nii mehelikku kui naiselikku energiat, sest kõik maine on dualistlik - miski siin planeedil ei ole ainuüksi mehelik või naiselik.

Kuna Maa on loomingu ja loomisjõu planeet, siis on ta olnud alati populaarne sihtpunkt teiste universumite olemitele ja olenditele, kes on massiliselt soovinud siia inimkehasse sündida, sest siin on neil võimalik areneda tavapäratul viisil ja testida oma isiklikku ja kosmilist teadvust ning tarkust palju intensiivsemalt. Ning seda eriti just praegusel ajal kui Maa teeb läbi erakordset sageduse tõusu.

Maajade kalendri lõpuga 21.12 2012, (mis kandis endas õigel ja valel vahet tegemise  või kasuliku ja mittekasuliku vahel vahet tegemise energiat) sai alguse uus ajastu, mis tähendab et kõik, kes suudavad nüüd teha valikuid, mis toetaks samal ajal neid ennast kui ka kogu tervikut, võivad luua, kõike, mida soovivad, sest me oleme jõunud loomise ajajärku. 

Soovides paremini mõista Maa rolli üleüldises kosmilises arengus ja meie enda planeedisüsteemis, vaatleb autor lähemalt meie päikesesüsteemi kümmet taevakeha, uurib nende mõju teadvusele Maal ning siinsetele elusolenditele, kes on sündinud teatud planetaarsete mõjutustega. Tutvudes planeetide põhienergitega ja eluvormidega, on erinevaid energeetilisi seoseid päikesesüsteemis üha lihtsam mõista.

Raamat annab ülevaate kristallenergiast, mis on alates aastast 2000 üha võimsamalt maale integreerunud - esmalt kõigi sündinud laste aurasse ning hiljem paljude teiste laste, noorte ning tervislikku ja tedlikku eluviisi harrastavate inimeste kehadesse. Keha kristalliseerumine võib toimuda ka läbi põhjaliku füüsilise treeningu.

Esimene taevakeha, mille energiat ja selle mõju inimestele ja meie planeedile raamat kirjeldab, on Päike. Tihti seostatakse Päikese energiat tohutu egotsentrismi ja enesekesksusega. Päikeseinimesed võivad oma ereda säraga teisi pimestada ning tohutute saavutustega keskkonda elavdada, kuid mis on sellest kasu, kui energiat edastatakse ainult nende enda tingimuste kohaselt ja ainult siis, kui nemad seda soovivad. Seega on Looja vägi olnud teadlik, et kui integreerumine meie päikesesüsteemi kümne põhilise planeedi energiate vahel kunagi teoks saab, tuleb kõikidel Päikeseinimestel vähemalt korra oma maise elu jooksul enesetähtsust teadvuse tasandil allapoole tõmmata, et välja juurida oma sügavalt sissesööbinud enesekesksus.

Raamat kirjeldab põhjalikult neid kümmet taevakeha ja energiaid, mis neilt tulevad ning millist mõju inimestele avaldavad. Kui meil on tuttavaid, kelles on väga palju näiteks Päikese või Kuu energiat, on kohe ka äratundmishetki ja selgust toovaid kirjeldusi.

Kuna Kuuinimesed on oma loomult väga introvertsed ja pigem mittefüüsilisel tasandil suhtlejad, siis on paljud neist ümberasutatud Päikesele, et nad õpiksid seal olema avatumad ja sõbralikumad. Kuu oli algselt asustatud hingeenergiaga, millest on võrsunud karmasüsteem. Nüüd mil Maal on võimust võtmas puhas vaimuenergia, ei ole Kuu ja hingeenegial enam põhjust siin viibida. Alates 1980ndate keskpaigast, kui Maale hakkas järkjärgult saabuma indigoenergia, hakkas Kuu meie päikesesüsteemi üldisest integratsioonipürgimusest tasapisi eralduma ja liitus teadvuse tasandil 2000. aasta paiku püsivalt teise päikesesüsteemiga. Kuu on meile küll nähtav, kuid energeetiliselt ta enam siia ei kuulu. Alates 1995 sündisid kõik lapsed Maale mitte enam hingeaura vaid indigoauraga. Samal ajal hakkasid astronoomid ja teadlased edastama teateid Kuu eemaldumisest Maast, meie päikesesüsteemi arengukoostöö ja integratsiooni keskusest. Nüüd, mil hingeenergia inimeste auras enam ei uuene, pole mõttekas Kuuinimesi, kes on hingetasandi olendid, Maale enam lubada, sest nad ei tunneks end siin koduselt ega saaks seetõttu olla osa tuleviku maisest koostööst vaimses plaanis.

2004-st aastast sündisid kõik lapsed kristallauraga ja alates 2009 lisaks ka kristalliseerunud kehaenergiaga. Sel ajal hakkasid Kuu energia hingelise ja mitte vaimse osaga tugevalt seotud inimesed tundma, et neil on eluga raske sammu pidada, inimesi hakkasid vaevama keskendumisraskused ja dementsus. Rohkem kui tavaliselt diagnoositi inimestel vähki - haigust, mis on algselt pärit Kuu energiast ja mis astroloogiliselt kuulub vähi tähemärgi alla.

Kuna aastal 2014 kui seda raamatut kirjutati, oli ühendus Kuu ja kogu maise elu vahel lakanud, mis tähendab, et hingetasandil ei toimu enam mingit teadvuse toetamist ega uuendamist mitte kellegi jaoks planeedil Maa. Ainus viis, kuidas saame kogeda Kuu olemasolu nüüd, on vaadata öötaevasse või sõita sinna füüsiliselt.

Kõik Kuuinimesed ja hingetasandil olevad inimesed jäävad oma teadvuselt kas sinna, kus nad on või nad ei saa teha muud kui järgida oma ettemääratud saatust. Alternatiivina võivad nad valida oma teadvuse kohandamise vaimutasandiga.

Kuu kadumisega päikesesüsteemist kadus ka inimolendite igatsus kõikehõlmava ema järele, mis tähendab et nüüd sünnivad iseseisvamad lapsed ja pole ohtu, et nad jäävad kogu eluks ema põllepaeltest kinni hoidma.

Nii kirjeldab raamat kõiki meile rohkem mõju avaldavaid taevakehi ja nende energiaid.

See oli vaid põgus pilk selles raamatus sisalduvale. Teos on päris mahukas ja ise kuulasin seda audios, sest käin samal ajal jooksmas.