Marit Suga

Founder Starter

Üks raamat, mis aitab meid teekonnal edu, külluse ja õnneni.

2019-11-29 12:38:39

Raamat on originaalis välja antud 2006 "Quantum Success" - The Astonishing Science of Wealth and Happiness, eesti keelde tõlgitud 2009 ning räägib seitsmest universaalsest edu saavutamise seadusest, isiklikust jõust, magnetilisest energiast, nähtamatutest abimeestest ja takistustest teel.

7 universaalset edu saavutamise seadust on:


1) Manifestatsiooniseadus näitab, kuidas asjad alguse saavad. Kvantfüüsikas loob teadvus reaalsuse ja see käib ka isikliku maailma kohta. See, mida me enda juures märkame, sellest saab ka reaalsus. Seega meie teadvus loob meie reaalsuse, kuid see ei tähenda sugugi seda, et me teadlikult loome oma saatuse. Tegelikult on enamik meist täies teadmatuses sellest, kuidas loome need olukorrad, milles hiljem end leiame. Seega on manifestatsiooniseaduse üheks esimeseks nõudeks teha täpselt kindlaks, millele me keskendume. Kui soovime saavutada edu, tuleks valida alati optimistlik meelelaad, lootus, rõõm ja rahu.


2) Külgetõmbeseadus puudutab seda, mida me omale ligi tõmbame ning selle kohaselt saame me ligi tõmmata ainilt samasugust energiat, mida välja kiirgame. Juba ammu enne mingisse elusituatsiooni sattumist on meie energia saatnud meie kohta sõnumid nendele inimestele, kellega kokku puutume. Nii leiame eest situatsioonid, mis on sarnased meie energiaga. Oma isiklikku resonantsi loome me mõtete, tunnete ja füüsilise energia kaudu. Kui meis on palju hirmu, tõmbame ligi seda, mida kardame. Kui oleme vihased, tõmbame ligi situatsioone ja inimesi, mis meid veelgi vihastavad. Positiivsed tulemused saavad kaasneda üksnes rahuküllaste emotsioonide ja positiivsete mõtetega. Emotsioonid saavad alguse mõtetest ja mõtteid on võimalik kontrollida ja suunata. Kui mingi häiriva mõtte tagajärjel on tulnud halb emotsioon, mis hakkab meie üle võimust võtma, saab seda leevendada füüsilise liikumisega, sügava rahustava hingamisega, lihaseid lõdvestades ja püüdes sisendada endale negatiivsete mõtete asemel positiivseid.


3) Eheda soovi seadus - selleks, et kolmanada universaalse seaduse võimsate jõududega õigesse suhtesse saada, peab meie eesmärk olema rikkumatu ja ehe, mitte manipuleeriv ega tuginema hirmule või meeleheitele. Kui liigume ihalduse ja meeleheite energiatelt rõõmsa lootuse ja ootuse  energiatele, võime soovi täitumises kindlad olla. Kui aga oleme tulvil hirmu ja kahtlusi, saadame endast välja sünget energiat, mis takistab soovi täitumist. Elevus ja entusiasm sarnanevad helisüsteemi võimenditele, mis annavad sooviprotsessile energiat.


4) Paradoksaalse taotluse seadus peegeldab külgetõmbeseadust hoiatusega, et meie negatiivne energia vastab meile samaga. Kui soovime midagi meeleheitlikult ja oleme hirmul, et seda ei saa, siis ei saa meie soov täituda. Universum tahab, et naudiksime elu nüüd ja praegu ega peaks ootama, et kunagi saabub mingi hägune õnn. Kõige parem energia voolab siis, kui laseme vabaks tungiva vajaduse  ja usaldame, et universum täidab meie soovi. Kui meid piinab see, mida meil pole, tõmbame ligi veel rohkem puudust. Kui aga rõõmustame selle üle, mis meil juba on, siis tuleb meie ellu veel rohkem põhjusi rõõmustamiseks. Me saame seda, mida tahame, kui teame, et meil pole õnnelikolemiseks seda vaja. Seega tasub pürgida oma eesmärkide poole, kuna tahame, et need rikastaksid juba niigi õnnelikku elu, mitte aga sellepärast, et oleme ilma nendeta õnnetud.


5) Harmooniaseadus väidab, et kui otsustame teadlikult luua tasakaalu ja joonduda Universumiga, avavad meie taotlus ja energia väravad Universumi külluse juurde - meie ellu tulevad inimesed ja olukorrad, mis aitavad meie soovidel täituda. Kõige harmoonilisemad ja edukamad emotsioonid on armastus, rahu, aktsepteerimine ja entusiasm.


6) Õige tegutsemise seadus on tihedalt seotud külgetõmbesedusega. Kui külgetõmbeseadus käsitleb peamiselt seda, kuidas me iseend kohtleme, siis selles peatükis käsitletav põhimõte laieneb ka teiste kohtlemisviisile. Tihti arvatakse, et ennast hästi koheldes ollakse isekas või siis et teisi hästi koheldes tuleb ennast ohverdada. Õige tegutsemise seadus näitab, et see ei pruugi nii olla. Selle põhimõtte kohaselt peaks esitama endale iga otsust langetades küsimuse : "Kas ma austan seda tehes nii ennast kui ka teisi?" Austamisenergia on võimalikest välja saadetud energiatest üks külgetõmbavamaid ning see tugineb armastusele.


7) Mõju levimise seadus näitab, kuidas meie resonants mõjutab teisi ja kuidas teiste oma mõjutab meid. Emotsioonid on nakkavad ja iga inimese energia on mõjuvõimas. Kuna oleme kõik omavahel ühendatud kvantühenduste kaudu, siis taotluse seemet külvates ja entusiasmiga tegutsedes ei või iial teada, kus või millal need õide löövad. Laiendatud tegutsemine, kus külvame seemneid erinevatesse kohtadesse, näiteks nagu tööd otsides oma cv-de laialisaatmine mitmetesse firmadesse, aitab vähendada tungivat vajadust ja hoiab eemal paradoksaalse taotluse negatiivsed mõjud. Töö otsimise juures, kui oleme leidnud potentsiaalse firma, kuhu sooviksime minna, kuid ei tea, kas meid valitakse, aitab see, kui vaatame ka paljusid teisi firmasid. Tuleb lihtsalt olla rahulik ja usaldada Universumit, et see saadab meile parima võimaliku valiku ja täidab meie soovid parimal võimalikul viisil.




Raamatu teine osa käsitleb kuut isiklikku jõudu:

1) Vabastamise jõud

2) Teadvuse jõud

3) Energia jõud

4) Taotluse jõud

5) Valikujõud

6) Armastusejõud

Kolmas  osa räägib viiest magnetilisest energiast, neljas osa astmetest teel eduni.

Edasistes osades räägitakse lahti raskused, mis võivad esile kerkida ning ka abilised nagu inglid ja muud kõrgemad jõud.

Kuna raamat on kirjutatud lihtsalt ja kõigile arusaadavalt ning mis peamine - positiivses võtmes, siis on teda hea alati uuesti kätte võtta.