Marit Suga

Founder Starter

Üks päris huvitav ja omamoodi raamat, mis räägib meie teadvuse kõikvõimsusest.

2019-12-11 11:12:57

Raamat välja antud inglisekeelsena 2013, eesti keelde tõlgitud 2017 ning räägib teadvuse kasutamisest, kaugvaatlusest, kaugmõjutamisest ja transdimensionaalsest suhtlemisest.

Ajuteadusest saab uue ajastu üks peamisi aluseid. Hakatakse looma uusi meetodeid haiguste raviks ja ajutegevusel baseeruvaid masinaid, saadakse infot meie loomuse ning tajumise kohta.

Meie ajus tekib meie reaalsus - meie maailm ja kõik selle sees olev - reaalsuse projektsioonid, mis on pärit teiselt poolt aega ja ruumi. Sest kvantfüüsika on näidanud, et aeg ja ruum pole tõelised. need on illusioonid nagu enamus meie poolt tõeks peetu. Kuidas siis on võimalik, et aega ja ruumi tajutakse tõelisena? Aeg ja ruum lõimitakse kogemuseks ajus, mis kogub kokku kõik infokillud ja vormib selle meie tegelikkuseks. 

Toetudes mitmesugustele aju-uuringutele, on tehtud katseid, mis on seotud alateadvuse, kaugvaatluse, kaugmõjutamise ja transdimensionaalse suhtlemisega. On veenvalt tõestatud, et inimese mõte suudab füüsilist massi mõjutada ja muuta. Kaugvaatlus, mõjutamine ja transdimensionaalne suhtlemine on osutunud kasulikeks oma varjatuse, silmatorkamatuse ja seadusliku määratluse puudumise tõttu.

See põhjalikel uuringutel põhinev raamat on kirjutatud lihtsalt ja lugejasõbralikult ning kirjeldab eksperimente kaasahaaravalt.

Raamatu inglisekeelne pealkiri T.I.M.E. ( Transdimensional Intelligent Memory Experiment) tähendab transdimensionaalse intelligentsuse mälu eksperimenti.

Kaugvaatlus- ja mõjutamine ning transdimensionaalne suhtlemine on kõrgelt struktureeritud ja standardiseeritud tehnikad, mis võimaldavad meil rangeid protokollide komplekte rakendades saada pidevat infot ja avaldada mõju vastavalt vajadusele. Siin pole tegemist nõidusega ega see tehnika pole ainult sensitiividele. Pigem nõuab selle omandamine palju tööd ja keskendumisvõime treeningut ning kõigil inimestel on soovi korral võimalik seda kasutada. 

Selles raamatus räägitakse, kuidas kasutab selliseid tehnikaid sõjaväe luure. Eesmärgiks oli välja töötada usaldusväärne tehnika täpse info kogumiseks kaugelasuvatelt sihtmärkidelt. USA Kaitseluureagentuur (DIA) sõlmis lepingu Stanfordis asuva Uuringi Instituudiga ekstrasensitiivide abil luureandmete hankimiseks. Selle uuringu tulemusena loodi käitumisjuhendid ja koolitusprogramm, mis võimaldasid praktiliselt igal treenitud isikul ekstrasensitiivselt infot hankida. Kaugvaatleja sai esmakordselt õppida kujutlust tegelikust sihtmärgiinfost järjekindlalt eristama ja oma sihitud signaalil püsima.

Programmi käivitas USA Luure Keskagentuur (CIA), kuna tundis muret ekstrasensoorsete nähtuste teadaolevate uuringute pärast Nõukogude Liidus.

Kaugvaatlejaid kasutati elude päästmiseks, pantvangide leidmiseks ja USA turvalisuse tagamiseks.

Meie alateadvuse ja teadvuse seost on uuritud juba ammustest aegadest. Kolmandal sajandil räägiti Tarkade Kivist, mida peeti evolutsiooni universaalseks siduvaks jõuks ja väeks, mis ühendab inimkonna meeli ja hingi. Nüüdisajal on jõutud juba täieliku täpsuseni ja praktiliselt igal inimesel, kes on saanud vastava koolituse, on võimalik saada infot asjade kohta, mida ta kunagi päriselus näinud ega teadnud pole.

Raamat kirjeldab üksikasjalikult treeninguid, katseid ja muud põnevat.

Ise kuulasin seda audios, sest käin samal ajal jooksmas.