Marit Suga

Founder Starter

Milliseid huvitavaid protseduure pakutakse Aneta Spa Salonis Tallinnas...

2019-05-10 14:12:05

Need fotod tegime koos Anetaga tema Spa Salonis. Mida põnevat seal siis pakutakse, räägib kaunis Aneta Raa. Esiteks selline väike saunatünn.

Seedritünn – see on tünnikujuline minisaun, mis on valmistatud ökoloogiliselt puhtast seedrist.

Inimene istub kabiinis (tünnis) selliselt, et pea jääb väljapoole ning keha on leili sees. Kusjuures aurud imbuvad organismi läbi nahapooride, mistõttu ei ole inimesel «raskuse» tunnet, mis on omane tavasaunade puhul. Inimene hingab kergemini, puudub ka koormus pea vereringesüsteemile. Organismi pääseb atmosfäärne õhk. Selle tõttu sobib protseduur ideaalselt neile, kellel on saunades viibimine keelatud. Mini-saun «seedri tünn» – aitab lahti saada paljudest haigustest ning noorendab organismi. Aur, mis täidab siberi seedrist tehtud tünni kabiini on küllastatud ravimtaimedega ning mõjub inimesele väga kasulikult. Seedrit peetakse farmaatsiapuuks. Selle puit eraldab fitontsiide, mis tapavad ning vähendavad kahjulike mikroorganismide arengut.



Näidustused:

- Organismi puhastamine. 

- «Kroonilise väsimuse» sündroomist vabanemine. 

- Liigsest kehakaalust vabanemine. 

- Stressi maandamine. 

- Südame-veresoonkonna taastamine ja tugevdamine. 

- Naha paranemine ning tselluliidist vabanemine. 

- Lihaste liigväsimus.

Bioenergiamassaaž 

Fohow bioenergiamassaaži aparaadi toime põhineb hiina traditsioonilise meditsiini (HTM) meridiaanide õpetusel, mis on kombineeritud kaasaegse bioinformaatika, energeetika, neuroloogia jt teadusharude saavutustega. Tänu kaasaegseimate tehnoloogiate kasutamisele modelleerib see täielikult selliseid idamaade traditsioonilise meditsiini toimeid nagu nõelravi, guašha ja tuina massaaž, moksa, kupud. Aparaadil on suunatud mõju bioloogiliselt aktiivsetele punktidele, see suurendab ravi kiirust ja tõhusust, puhastab meridiaane, taastab Qi (nn eluenergia) ja vere normaalse tsirkuleerimise, tõstab organismi energiat, taastab siseorganite yin-yang tasakaalu. See metoodika on tõhus erinevate haiguste ennetamiseks ja raviks, aga ka tervise parandamiseks. Tänu mugavusele, tõhususele ja kasutuslihtsusele on tunnustanud BEM aparaati väga palju eksperte nii Hiinas kui ka välismaal. Komplekti kuuluvad veel spetsiaalsed sõrmikud, jäigad ja painduvad isekleepuvad katteplaadid, pult. „Kollase Imperaatori traktaat sisemisest“. 

MERIDIAANID määravad elu ja surma, võivad vabastada sajast haigusest, reguleerida tühjust ja tihedust, seetõttu ei saa nad suletud olla. Inimkeha meridiaanid on elu jooned, nad ühendavad viit tihedat, kuut õõnes elundit ja keha jäsemeid, mängivad olulist rolli hiina traditsioonilise meditsiini terapeutilistes ja tervendatavates metoodikates. 

Fohow bioenergiamassaaži aparaadi 8 põhitalitlust 

1. Toksiinide väljutamine ja vere puhastamine. 

2. Vereringe paranemine. 

3. Metabolismi (ainevahetuse) paranemine. 

4. Rakuaktiivsuse ja organismi ise taastumisvõime suurenemine, immuunsuse tugevnemine. 

5. Paistetuste vähenemine, valu kõrvaldamine, luude ja lihaste tugevdamine. 

6. Vegetatiivse närvisüsteemi reguleerimine, une kvaliteedi paranemine . 

7. Sisesekretsiooni süsteemi reguleerimine, figuuri korrigeerimine ja kosmeetiline toime. 

8. Meridiaanide puhastamine, verepaisude kõrvaldamine . 


MIDA VÕIB ÜKS PROTSEDUUR ANDA? • Patogeensete (haigust tekitavate) tegurite (tuul, külm, niiskus, kuumus), toksiinide väljaviimine. 

• Samaväärne 10 massaaži seansiga. 

• Samaväärne lümfi detoksikatsiooniga (mürgitustamisega) 45 minuti jooksul. 

• Samaväärne kogu keha energiakanalite puhastamisega 1 tunni jooksul. 

• Rasvkoe kaotamises on samaväärne 6 kilomeetri jooksuga. 

• Samaväärne anioonide neelamisega 3 tunni jooksul. 

• Samaväärne 500 rinnalt surumisega pikali asendis. 

 Samaväärne 4,1 grammi toksiinide väljutamisega siseorganitest. 

Mugav tervendamine ja tervise parandamine ravimiteta, süstideta, valutu, vigastusteta, ohutu, “kolme hüperi” ennetamine, valust vabanemine, sisesekretsiooni reguleerimine, une paranemine, vabanemine selgroo probleemidest, sugufunktsiooni tugevnemine, vananemise aeglustumine, kosmeetiline toime. Piisab vaid ühest aparaadist! SEE ON 21. SAJANDI REVOLUTSIOONILINE TERVENEMISE METOODIKA!

Kas bioenergiamassaaži aparaat on ohutu? Kas tal on kõrvalmõjusid?

 Bioenergiamassaaži aparaat on täiesti ohutu seade, seda kinnitab kvaliteedi vastavuse sertifikaat. Seadme väljundpinge on 8 volti, mis ühtib organismi rakkude biovooludega. Seade on turvaline nii kliendile kui ka spetsialistile, kes sellega töötab. Biovoolude juhtimine käte abil. Elektrilised impulsid teisendatakse biovooludeks, mis ühtivad inimese rakkude elektrilise laenguga. Bioenergomassaaži aparaat taastab rakkude energia. Kasutamise näidustused: Unetus, närvinõrkus, seedekulgla töö häired, söögiisu puudumine, kõhukinnisus, hemorroidid, naha sügelemine, reumaatilised haigused, artriit, selgroo kaelapiirkonna haigused, valud ristluus ja jalgades, vigastused, nihestused, luumurrud, peapööritus ja kohin kõrvades, eesnäärme hüpertroofia (suurenemine), kehvveresus, kõrgvererõhktõbi, hüperlipeemia (kõrge lipiidide sisaldus veres), suhkurtõbi, peapõrutuse tagajärjed, erinevad isheemilised haigused, klimakteeriumi sündroom, krooniline üleväsimus. EELISED – ILMSELGE TOIME Luude ja liigeste haigused: selgroo kaelapiirkonna haigused, õlaliigese põletik, lülivaheketaste (diskide) nihkumine, reumatoidartriit, puusaliigese pea nekroos. “Tuule” ja “külma” patogeensete (haigust tekitatavate) tegurite eemaldamine, positiivse yang energia tõstmine, toksiinide ja šlakkide väljaviimine. TAASTUMINE PEALE SPORDITRAUMASID – lihastraumad, kõõluste traumad, nihestused. Antud metoodika on hea taastava toimega tänu sellistele talitlustele nagu läbitavuse parandamine lihastes ja kõõlustes, kollateraalse voolu paranemine, vereringe stimuleerimine ja verepaisude eemaldamine. Fohow bioenergiamassaaži aparaat – see on ohutu ja mugav füsioteraapiline meetod! Kuninglik nauding ja õrn hoolitsus. Protseduuri läbiviija ei kasuta märgatavat koormust. Me saame teha kõike seda, mis on jõukohane traditsioonilisele füsioteraapiale, samuti seda, mida traditsiooniline füsioteraapia ei suuda teha.

11